Σεμινάρια για Μηχανικούς από το ΤΕΕ/ΤΚΜ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει τον Μάρτιο – Απρίλιο του 2013 τρία σεμινάρια μικρής διάρκειας στην Θεσσαλονίκη.

TEE/TKM

Τα σεμινάρια θα γίνουν με την οργανωτική ευθύνη του Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων και θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ τις απογευματινές ώρες. Απευθύνονται κυρίως σε νέους εργαζόμενους συναδέλφους, σε τελειόφοιτους φοιτητές αλλά και σε άλλους επαγγελματίες του χώρου ενώ θα ακολουθήσουν και νέα σεμινάρια για περισσότερο εξειδικευμένους συναδέλφους.

Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι οι εξής:

  • Νέος Οικοδομικός Κανονισμός 4067/2012 (ημερομηνία 27-28/3/2013)
  • Σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος (ημερομηνία 3-4/4/2013)
  • Δημόσια Έργα και Μελέτες Δημοσίων Έργων (ημερομηνία 8-12/4/2013)

Το κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ για το σεμινάριο «Δημόσια Έργα και Μελέτες Δημοσίων Έργων» και 20 ευρώ για τα σεμινάρια «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός 4067/2012» και «Σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος».

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να καταθέσουν την σχετική αίτηση και το ποσό συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (1ος όροφος, Μεγ. Αλεξάνδρου 49, υπεύθυνος Γραμμένος Οδυσσέας) από τις ώρες 9:00-14:00 μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής του κάθε σεμιναρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως προκύπτει από την κατάθεση της σχετικής αίτησης μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής του αντίστοιχου ποσού.

Η αίτηση συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα του κάθε σεμιναρίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr . (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ: 2310883145).

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα χορηγηθεί σε όσους τα παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς τους) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

πηγή: ΤΕΕ/ΤΚΜ

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s