Πρόσκληση για συμμετοχή στα βραβεία UIA-Architecture & Children Golden Cubes Awards: 2013/14

golden cubes awardsΤο Ελληνικό Τμήμα της UIA, στο πλαίσιο του 25ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της UIA, με τίτλο «ARCHITECTURE OTHERWHERE», που θα διεξαχθεί στο DURBAN της South Africa 3 – 7 Αυγούστου 2014, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο, άτομο ή οργανισμό, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σχετίζεται με την οργάνωση προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (μέχρι 18 ετών), και αφορούν στην εκπαίδευση/ ευαισθητοποίησή τους σε θέματα σχετικά με το δομημένο περιβάλλον, την αρχιτεκτονική, την πολεοδομία, είτε την βιώσιμη ανάπτυξη, να συμμετάσχει στην διαδικασία ανάδειξης των Ελληνικών υποψηφιοτήτων στα διεθνή βραβεία της UIA Architecture & Children GOLDEN CUBES AWARDS 2013/14.

Τα Architecture & Children GOLDEN CUBES AWARDS οργανώνονται απότοδιεθνέςπρόγραμματης UIA Architecture & Children Intl. WORK PROGRAM ανά τριετία, σε συνδυασμό με το εκάστοτε παγκόσμιο συνέδριο.

Bραβεία απονέμονται σε τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες

Η διαδικασία βράβευσης περιλαμβάνει (δύο) 2 στάδια επιλογής/αξιολόγησης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Κατηγορίες βραβείων :

  • School Award
  • Institution Award
  • Written Media Award
  • Audio Visual Media Award

Τα προγράμματα που θα υποβληθούν, θα πρέπει να έχουν εφαρμοστεί μεταξύ Σεπτέμβριου 2011 και Μαρτίου 2014.

Η υποβολή του σχετικού υλικού πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 15.00.

Το υλικό πρέπει να υποβληθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Νίκης 4, Αθήνα- Τμήμα Διεθνών Σχέσεων-Ελληνικό Τμήμα της UIA), ή να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσίας αποστολών (στην τελευταία περίπτωση τα έξοδα αποστολής πρέπει να είναι προπληρωμένα).Πληροφορίες: http://uia-architecture-children.bak.de

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s