Μειώσεις 12% στα τιμολόγια φυσικού αερίου το Μάιο

fusiko aerioΣημαντική μείωση στα τιμολόγια φυσικού αερίου για τον μήνα Μάιο θα δουν οι πελάτες της ΕΠΑ Αττικής, ως αποτέλεσμα της μείωσης του κόστους προμήθειας της ΕΠΑ Αττικής από την ΔΕΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η τελική τιμή στα οικιακά τιμολόγια θα είναι χαμηλότερη κατά 12% σε σχέση με την τιμή Απριλίου, καθώς πλέον για το μήνα Μάιο διαμορφώνεται στα 6,1 λεπτά ανά KWh, συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

«Είναι πιθανό η τιμή του φυσικού αερίου να μειωθεί περαιτέρω κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, επηρεάζοντας θετικά και την έναρξη της προσεχούς χειμερινής περιόδου», σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΠΑ Αττικής.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως η ΕΠΑ Αττικής συνεχίζει να μετακυλύει στους καταναλωτές κάθε μείωση που λαμβάνει από τη ΔΕΠΑ.

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s