Ανακοίνωση ΤΣΜΕΔΕ για παράταση στην καταβολή των δόσεων

ΤΣΜΕΔΕΕνημερώνουμε τους ασφαλισμένους μας σχετικά με την Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής κατά την Συν.378/29/06/2015, σύμφωνα με την οποία:

Α. Προς διευκόλυνση των ασφαλισμένων προτείνουμε την δυνατότητα καταβολής των δόσεων διακανονισμού, την δυνατότητα αποστολής άμεσων χρεώσεων καταβολής ΟΑΕΔ και οποιαδήποτε πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών η οποία υλοποιείται με έκδοση κωδικού προς τις τράπεζες να διεξάγονται στο χρονικό διάστημα έως 5 max εργασίμων ημερών από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των τραπεζών.

Β. Η παράταση στην καταβολή των δόσεων θα συνεπάγεται και την παράταση αντίστοιχων ημερών στην ασφαλιστική ενημερότητα και ικανότητα μόνο για τους εν λόγω μήνες του Ιουνίου και Ιουλίου 2015 όπου υπήρξε τραπεζική αργία από 28 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

Γ. Όσον αφορά την καταβολή εργοδοτικών εισφορών μηνός Μαΐου 2015, η οποία λόγω των προαναφερομένων προβλημάτων δεν κατέστη εφικτή από τις εταιρείες εμπροθέσμως, κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή της ανωτέρω διαδικασίας να δοθεί η δυνατότητα υποβολής των ηλεκτρονικών αρχείων μηνός Μαΐου 2015 από 01/07/2015 – 31/07/2015 μέσω της ιστοσελίδας μας χωρίς πρόσθετα τέλη.

Εκ της Δ/νσης Εισφορών

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s