Προκήρυξη για την Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος του Προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον του ΕΤΕΑΝ

εξοικονόμηση κατ' οίκονΣτην προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προχωρά το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Α.Ε. (ΕΤΕΑΝ Α.Ε.) για την «Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του Προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον (ΕΚΟ) της ΕΤΕΑΝ ΑΕ». Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης είναι διαθέσιμο στη «Διαύγεια» (βλ. εδώ).

Αντικείμενο του διαγωνισμού, είναι η επιλογή αναδόχου για το έργο: «Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του Προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον (ΕΚΟ) της ΕΤΕΑΝΑΕ», και συγκεκριμένα η παροχή υπηρεσιών θα περιλαμβάνει την παραμετροποίηση και τη δημιουργία ειδικών οθονών που θα ικανοποιούν της ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της Πρόσκλησης προς την Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε. με κωδικό 134 (4180 / 1008 /A2 / 21-07-2015 και ΑΔΑ 78ΑΗ465ΦΘΘ-5ΜΚ) για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της κατηγορίας πράξεων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον – Πρόγραμμα Άμεσης Ενίσχυσης και ενεργειακές επιθεωρήσεις» και την υλοποίηση πρόσθετων λειτουργιών επί του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Οι προσφορές των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν σφραγισμένες και το αργότερο έως την7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ (λήξη παράδοσης προσφορών) στα γραφεία της ΕΤΕΑΝ ΑΕ (Ξενίας 24, Αθήνα 11528). Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 7/9/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα11:30π.μ. από Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών (ΕΔΑΠ) που θα συσταθεί γι’ αυτό το σκοπό.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε δέκα (10) εβδομάδες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s