Βιοκλιματικές και ενεργειακές αναβαθμίσεις: οι αμοιβές των αξιολογητών

Υ.Π.ΕΝΜε απόφαση του ΥΠΕΝ ορίζονται οι αμοιβές των αξιολογητών των Προγραμμάτων «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοικτών Χώρων», «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» – Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης», «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια», «Ενεργειακά Ευφυή Θεματικά Μουσεία Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης».

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση:

«Ορίζουμε συνολικό ύψος αμοιβής των αξιολογητών των φακέλων-προτάσεων των δυνητικών δικαιούχων στο πλαίσιο των Προγραμμάτων «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοικτών Χώρων», «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» – Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης», «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια», «Ενεργειακά Ευφυή Θεματικά Μουσεία Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης» στο ποσό των εκατό δεκατεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (114.800€).

Το ποσό αυτό αναλύεται στο συνημμένο Παράρτημα ανά αξιολογητή με βάση το πλήθος των αξιολογούμενων προτάσεων κατά Πρόγραμμα, Άξονα Προτεραιότητας και μήνα καθώς και το ύψος της αμοιβής ανά αξιολογούμενη πρόταση του κατωτέρω πίνακα

Σε κάθε περίπτωση μη νόμιμης πληρωμής, τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά αναζητούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 4270/2014, σε συνδυασμό με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3492/2006 (ΦΕΚ Α 210)».

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s