Αναλογιστική μελέτη για το ΤΣΜΕΔΕ παρουσιάζει το ΤΕΕ

ΤΣΜΕΔΕΤην αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα του ταμείου των μηχανικών που εκπόνησε το ΤΕΕ θα παρουσιάσει αύριο, στις 11.00, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γ. Στασινός.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του τεχνικού κόσμου της χώρας ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το νέο Ασφαλιστικό, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλεί τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα θέματα των μηχανικών και του επιμελητήριου και τους συντάκτες του ασφαλιστικού και εργατικού ρεπορτάζ σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της αναλογιστικής μελέτης για τη βιωσιμότητα του ταμείου των μηχανικών, του ΤΣΜΕΔΕ.

Την παρουσίαση θα κάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ. Γιώργος Ν. Στασινός και ο Αναλογιστής, Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Α. Ζυμπίδης, οι οποίοι θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων συντακτών.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος) του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Νίκης 4, Αθήνα).

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s