Διαγωνισμός για ΠΕΑ, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ

Ενεργειακό πιστοποιητικόΤο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου Ενεργειακού Επιθεωρητή για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) κτιρίων αρμοδιότητας Ν.Θ.Π. «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» (CPV 71314300-5).

  1. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Νοσοκομείο ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (Γραφείο Προμηθειών) ενώπιον Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού, στις 20 / 09 / 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12 : 00 λήξη κατάθεσης προσφορών, βάσει των όρων της γενικής ανακοίνωσης επί διακηρυσσομένων διαγωνισμών του Νοσοκομείου και των πιο κάτω ειδικών όρων της διακήρυξης αυτής, οι οποίοι και κατισχύουν των γενικών, σε περίπτωση ασυμφωνίας των.
  2. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ορίζεται σε 15.000,00 ευρώ με ΦΠΑ. Τα επιμέρους στοιχεία του κόστους της σύμβασης, οι κρατήσεις και οι λοιπές οικονομικές επιβαρύνσεις της, καθώς επίσης ο τρόπος πληρωμής και τα λοιπά σχετικά στοιχεία και όροι, θα περιγράφονται στην ίδια την σύμβαση που θα υπογραφεί με τον Ανάδοχο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχουν οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) ως Ενεργειακοί Επιθεωρητές με Άδεια Β΄ Τάξης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Π.Δ. 100/2010 «Ενεργειακοί Επιθεωρητές κτιρίων, λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού» (ΦΕΚ Α΄ 177/06-10-2010) και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου: Κεφάλαιο Δ «Επείγουσες Διατάξεις Θεμάτων Αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής» Άρθρο 13 «Ενεργειακοί Επιθεωρητές» (ΦΕΚ Α΄ 237/05-12-2012).

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στη διακήρυξη του διαγωνισμού, εδώ.

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s