ΤΕΕ: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν προκύψουν ευθύνες για την Attica Bank

attica bank«Αν ο κ. Σπίρτζης, ως πρόεδρος του ΤΕΕ γνώριζε πράγματα για την Τράπεζα Αττικής, και δεν ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, ενδεχομένως να έχει ευθύνες, αν όμως ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, αλλά αυτή δεν το έπραξε, τότε δεν έχει ευθύνες» τόνισε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Δήλωσε επίσης ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν από τα πορίσματα προκύπτουν ευθύνες για μέλη του που εκπροσωπούσαν το ΤΣΜΕΔΕ στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής. «Θέλω την πλήρη διαφάνεια… Είμαι ξεκάθαρος» τόνισε.

«Για μένα η Τράπεζα Αττικής είναι ένα μαύρο κουτί, και η νέα διοίκηση του ΤΕΕ θα αναζητήσει ευθύνες όπου κι αν υπάρχουν. Ο κ. Στασινός διευκρίνισε ότι ο ίδιος είχε καταψηφίσει την απόφαση του ΤΕΕ επί διοίκησης Σπίρτζη το 2014 να συμμετάσχει το Επιμελητήριο με 300 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μ/κ της Attica Bank. Ο κ. Στασινός είπε ότι το ΤΣΜΕΔΕ έχει σήμερα καταθέσεις ύψους 70 με 80 εκατ. στην Τράπεζα Αττικής, υποστηρίζοντας ότι δεν κινδυνεύουν οι συντάξεις των μηχανικών.

Πηγή:

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s