Υπηρεσίες Μηχανικών

Έκδοση Άδειας Δόμησης

Άδεια ΔομησηςΩς Άδεια Δόμησης (μέχρι πρότινος οικοδομική άδεια), κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν.4030/2011 και του άρθρου 4 του Ν.4067/2012, ορίζεται η άδεια που επιτρέπει την εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών που περιγράφονται σε αυτήν και στις μελέτες που τη συνοδεύουν, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία έκδοσης Οικοδομικής Άδειας-Άδειας Δόμησης από το αρχικό στάδιο της πρότασης μέχρι την τελική έκδοσή της.


Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Κατασκευών Ν.4178/13

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Κατασκευών Ν.4178/13Με την ένταξη ενός ακινήτου με αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις στον Ν.4178/13, δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής από πολεοδομικά βάρη για 30 χρόνια ενώ σε ορισμένες κατηγορίες ακινήτων (και έπειτα από την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου)δίνεται η δυνατότητα οριστικής εξαίρεσης από την κατεδάφιση και η διατήρηση της κατασκευής επ’ αόριστον.

Αναλαμβάνουμε τη συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων που αφορούν την τακτοποίηση του ακινήτου σας.


Άδειες Λειτουργίας

adeies_leitourgias_banner

Η εμπειρία μας στην αδειοδότηση χώρων μας έχει διδάξει ότι δεν ανταποκρίνονται όλοι οι χώροι στις εκάστοτε απαιτήσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για την οποία απαιτείται Άδεια Λειτουργίας όπως: καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), ιατρεία, πολυιατρεία, διαγνωστικά εργαστήρια, Φορείς ΕΟΠΠΕΠ (Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1 & 2) κ.α.


Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής ΑπόδοσηςΤο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΑΠΕΝ έγγραφο που εκδίδεται από πιστοποιημένο μηχανικό -τον Ενεργειακό Επιθεωρητή- ύστερα από αυτοψία του ακινήτου. Σε αυτό αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, το πόση δηλαδή ενέργεια καταναλώνει ετησίως για θέρμανση, κλιματισμό, ζεστό νερό χρήσης και φωτισμό.

Αναλαμβάνουμε να συλλέξουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν τα ενεργειακά δεδομένα της οριζόντιας-αυτοτελούς ιδιοκτησίας σας κατόπιν αυτοψίας και να εκδόσουμε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσής της.


Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον

Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον απευθύνεται σε πολίτες που επιθυμούν να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου τους ώστε να εξοικονομήσουν ενέργεια καθώς και χρήματα αυξάνοντας παράλληλα τη αξία του.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις απαραίτητες ενεργειακές παρεμβάσεις ώστε να ανέβει το ακίνητο μια ενεργειακή κατηγορία ή τουλάχιστον να βελτιωθεί κατά 30% η ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας σε σύγκριση με το κτίριο αναφοράς.


Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Ως Εκτίμηση Ακινήτου ορίζεται η διαδικασία αποτίμησης της αγοραίας (εμπορικής) αξίας ενός ακινήτου περιουσιακού στοιχείου (διαμερίσματος, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, μονοκατοικίας, καταστήματος, γραφείου, αποθήκης, garage κ.λπ.) σε δεδομένη χρονική στιγμή και για συγκεκριμένο σκοπό με τη χρήση καθορισμένης μεθοδολογίας.

Έμπειροι στον χώρο και το αντικείμενο μηχανικοί, γνώστες της αγοράς των ακινήτων, στηριζόμενοι σε κοινώς αποδεκτά πρότυπα και σύγχρονες μεθοδολογίες θα προσδιορίσουν την αξία του ακινήτου σας.


Κατασκευή – Επίβλεψη – Ανακαινίσεις Χώρων

Κατασκευή – Επίβλεψη – Ανακαινίσεις Χώρων

Η ανάληψη ενός έργου από σωστούς, εξειδικευμένους και συνεπείς μηχανικούς είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της εκμετάλλευσης ενός χώρου, η σωστή πρόβλεψη όλων των παραμέτρων, ο σωστός προγραμματισμός και η συγκεκριμενοποίηση του κόστους.