Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Η AlphaCAD δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της εξειδικευμένης εκπαίδευσης στη χρήση σχεδιαστικών λογισμικών δισδιάστατης και τρισδιάστατης σχεδίασης καθώς και λογισμικών στατικής ανάλυσης φορέων.

Είναι Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο (Authorized Training Center), της Autodesk και της LH Λογισμική, ενώ έχει αδειοδοτηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

————-

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στην AlphaCAD είναι τα ακόλουθα:


σεμινάρια autocad 2dΣεμινάρια AutoCAD (δισδιάστατη σχεδίαση)
Το AutoCAD είναι ένα από τα κορυφαία σχεδιαστικά λογισμικά παγκοσμίως και απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές στελέχη CAD / IT πολλών κλάδων (π.χ. χαρτογράφησης) και γενικότερα σε όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.


σεμινάρια autocad 3dΣεμινάρια AutoCAD 3D (τρισδιάστατη σχεδίαση)
Το ΑutoCAD 3D είναι η εφαρμογή της Autodesk για τρισδιάστατη σχεδίαση. Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να δημιουργούν μοντέλα και στις τρεις διαστάσεις καθώς και να τροποποιούν και να βελτιστοποιούν τα μοντέλα χρησιμοποιώντας φωτορεαλιστικά εργαλεία του ΑutoCAD.


σεμινάρια autocad architectureΣεμινάρια AutoCAD Architecture (αρχιτεκτονική σχεδίαση)
To AutoCAD Architecture είναι η αρχιτεκτονική προέκταση του ΑutoCAD. Ο χρήστης του Autocad Architecture έχει τη δυνατότητα να εξελίξει το γραμμικό σχέδιο δημιουργώντας όγκους και χρησιμοποιώντας τα βασικά στοιχεία της κτιριοδομικής κατασκευής όπως τοιχοποιίες, ανοίγματα, παράθυρα, πόρτες, κουφώματα, πλάκες, δάπεδα, κλίμακες κ.α.


σεμινάρια 3d studio maxΣεμινάρια 3D Studio Max
Το 3D Studio Max της Autodesk αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή λογισμικά τρισδιάστατης μοντελοποίησης. Καλύπτει τις ανάγκες για ρεαλιστική σχεδίαση στο χώρο, με την προσθήκη 3D αντικειμένων, φωτισμών και σκιών.


programmata fotorealismouΣεμινάρια Προγραμμάτων Φωτορελισμού
Τα Προγράμματα Φωτορεαλισμού συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της παρουσίασης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και η απεικόνιση μακετών με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά. Στα σεμινάρια επιτυγχάνεται η εκμάθηση των σημαντικότερων αρχών του φωτορεαλισμού και η εφαρμογή αυτών μέσω των δημοφιλέστερων φωτορεαλιστικών προγραμμάτων.


σεμινάρια fespa oplismeno skyrodemaΣεμινάρια FESPA – Φορείς από Οπλισμένο Σκυρόδεμα
To FESPA είναι ελληνικό πρόγραμμα και ένα από τα δημοφιλή προγράμματα της ελληνικής αγοράς για την ανάλυση και διαστασιολόγηση κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα.


σεμινάρια fespa metallikoi foreisΣεμινάρια FESPA – Μεταλλικοί Φορείς
Στο περιβάλλον εργασίας του Fespa, βρίσκονται οι απαραίτητες εντολές και παράμετροι για την εύκολη περιγραφή, πλήρη αντισεισμικό υπολογισμό και λεπτομερή διαστασιολόγηση των μεταλλικών τμημάτων του φορέα.


σεμινάρια fespa kan. epeΣεμινάρια FESPA R – ΚΑΝ. ΕΠΕ.
Με το module Fespa R (λειτουργεί στο περιβάλλον του Fespa) δίνεται η δυνατότητα αποτίμησης της φέρουσας ικανότητας κατασκευής με την χρήση της μη γραμμικής στατικής ανάλυσης Pushover σύμφωνα με τον ΚΑΝ.ΕΠΕ. (Κανονισμός Επεμβάσεων).


σεμινάρια ενεργειακών επιθεωρητώνΣεμινάρια Ενεργειακών Επιθεωρητών
Μέσα από τα σεμινάρια ενεργειακών Επιθεωρητών της AlphaCAD (εγκεκριμένου φορέα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται για τις εξετάσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών του ΤΕΕ καλύπτοντας και τα τρία είδη Αδειών: 1. Κτιρίων 2. Λεβήτων – Εγκαταστάσεων Θέρμανσης 3. Κλιματισμού

Υποβολή σχολίου